Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (5.00 secunde)
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: Cand am incercat sa adorm, acum, dupa o zi foarte lunga, m-a luat cu frig.
Pachetele 12 Egal ofera flexibilitate clientilor prin conceptul luna de luna, platesti aceeasi suma, ceea ce le permite sa isi planifice cheltuielile cu energie pe 11 luni in avans.
In timp ce jucatorii erau alaturi de restul echipei in sala de vizionare, doua laptopuri, doua telefoane mobile si un iPod au disparut din camera lor.
Cu astfel de practici... ... Eram convins la 2-0, am primit telefoane si le-am zis 'stati linistit ca nu bate Universitatea'. ... Oamenii daca aranjeaza, nu aranjeaza numai cu arbitri romani, aranjeaza cu toti arbitrii. ... Cu un arbitraj ca lumea nu reuseau, i-au prins p-astia din Croatia", a spus Porumboiu.
"Nu vreau sa imi dau cu parerea. Eu chiar daca nu am fost convocat un an si jumatate am sperat sa fiu din nou selectionat si am raspuns la telefoane. Noi, ca si colegi, nu avem cum sa aruncam cu pietre in ei.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Sunt discutii cu Sebastian Ghita. Va ajuta clubul cu bani, fara sa se implice foarte mult", anunta surse din cadrul clubului pentru GSP.RO.
Cu un impresionant numar de 197384 utilizatori inscrisi pana in acest moment, site-ul este o adevarata comunitate virtuala a romanilor de pretutindeni ce doresc sa joace online cel putin unul din cele peste 12 jocuri disponibile.
Potrivit site-ului Reuters.com, raportul realizat la finalul anului precedent arata ca aproximativ sase milioane de celulare au fost dotate cu sistemul Windows Mobile.
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile.
Dupa cum informeaza news.yahoo.com, citand cele doua companii, telefonul - Samsung Ultra Messaging i600 - este cel mai subtire smartphone 3G cu tastatura QWERTY (denumita dupa primele sase litere ale tastaturii - n.r.).
La putin timp dupa ce Cisco a dat in judecata Apple, compania a dezvaluit un nou proiect al sau, ce seamana foarte mult in functionalitate cu Apple TV, lansat la MacWorld 2007.
Producatorul afirma ca sistemul de lentile este adresat in special camerelor foto incorporate in telefoanele mobile si dispozitivele asemanatoare cu senzori de peste 3MP, dar nu a exclus si posibilitatea utilizarii sale si in echipamentele mai putin performante.
Cu doar 5.9mm grosime, U100 face parte dintr-o noua gama a producatorului coreean: ... Din specificatiile oferite de Samsung, am retinut compatibilitatea lui U100 cu serviciile de mesagerie instanta, e-mail si motor de cautare ale Yahoo!.
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Compania declara ca a ales Romania datorita cereri crescande de telefoane mobile in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si datorita bunei pregatiri a lucratorilor romani si traditiei industriale in regiune.
Un alt atu importat ar fi consumul de energie mult redus comparat cu cel al suratelor CCD. ... Daca Samsung va oferi un senzor de calitate ridicata este posibil ca peste un an telefoanele mobile motorizate de noua tehnologie CMOS sa concureze direct cu aparatele foto ultra-compacte.
Inainte era considerat o risipa de bani si de timp, dar odata cu trecerea timpului si evolutia societati s-a ajuns la concluzia ca este mai bine sa acceptam faptul ca este necesara prezenta unui astfel de obiect in viata noastra.
Va pastra, ca si primul joc al seriei, trei rase, Protoss, Zerg si Terran, fiecare cu unitati specifice.
google-analytics.com